22-01-2012 | Администратор |

На тази страница прилагаме базови цени и видове възможности за реклами (типове банери и др.) в Slivnitsa.com. Ако имате нужда от реклама, можем да предложим допълнителни видове реклами, не само в този уебсайт, но и в много други! Връзка с нас.

Имайте предвид, че рекламата за всяка една дейност се преценява самостоятелно и ако бъде одобрена от нашия екип, ще бъде дадена конкретна ценова оферта.

За пример ще дадем политически реклами – те са в 5-кратен размер повече спрямо основната цена и също могат да бъдат отказани, в зависимост от тяхното послание.

Видове стандартни рекламни позиции:

Линкът на организация може да бъде поставен в менюто в хедъра на сайта (за справка – „позиция 1“). Цената на месец при дългосрочен договор (над 6 месеца) е по-изгодна.

В случай, че нямате ваш уебсайт, може да бъде създадена „страница“, където да рекламирате дейността си (и да предоставите контакти за връзка с вас) и да поставим линк към нея от менюто в хедъра.

2. Реклама с рекламна статия/публикация – цени по договаряне конкретно за всяка тема, според полезността си за аудиторията.

3. Реклама с рекламни банери и др. вид реклама (споделете каква е идеята ви) – цени по договаряне конкретно за всяка тема, според полезността за аудиторията, местоположението и големината на рекламното поле.

Свържете се с нас за повече подробности.

 

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!