14-02-2009 | Людмил Ставрев |

Ние сме екип от програмисти, дизайнери и настоящи или бивши жители на Община Сливница. Направихме този сайт през 2009 година, защото нямаше уеб сайт за Сливница до момента.

Съдържанието ще има нужда от постоянно обновяване, а ние не можем да знаем всичко за Сливница, ако не сме в общината. Ето защо ВИЕ, посетителите и жителите на Община Сливница, можете да го направите. Вие се намирате в Сливница и знаете какво се случва. ПИШЕТЕ НИ – за да сме информирани всички ние – Сливничани зад граница и хората в Сливница…

От създателите

За нас – Създателите на този сайт

Получихме много мнения като коментари, някои от които бяха специално за нас, поради което не всички бяха публикувани. Сега е момента да отговорим на тези няколко често задавани въпроси:

Кой сте вие?

 • Людмил Ставрев – собственик на сайта, старши програмист, главен редактор, фоторепортер.
 • Йордан Йорданов – собственик на сайта, фотограф, дизайнер и програмист, главен редактор, фото репортер
 • Драгомир Ставрев – автор на над 80% от статиите в сайта (към 2009-05). Главен отговорник за съществуването на този сайт.
 • Всички останали – автори в сайта са много от вас. Можете да ни пишете и ние ще публикуваме ваши статии.

Колко пари са ви дали, за да направите този сайт?

Изграждането на този сайт е направено от екип програмисти и дизайнери на GnD Team. Пари за изграждане не сме взимали – този сайт е наша собственост.

Все пак колко пари струва сайта?

Изработката на сайта бе извършена за 3-5 месеца. Въпреки това, непрекъснато подобряваме сайта и добавяме нови функционалности, ако се сетим за нещо (или пък вие ни предложите идея). Сайтът би струвал около 5 000 лева. Съдържанието на сайта не се включва в тази цена!

В течение на 10-15 години, поддръжката и уеб хостинга на сайта са сред най-големите разходи – надвишават 10 хиляди лева, но част от тези пари са наш труд и ги влагаме като доброволно дарение.

А колко струва попълването със съдържание?

Съдържанието е собственост на авторите. Заплатени са едва 300 лева (реално за почерпка). Самото първоначално съдържание е предоставено от авторите безплатно. Благодарим!

4 коментара и връзки към “За нас”

 1. Кога най после ще публикувате актуални разписания на автобуси и влакове спиращи в Сливница 02.12.2018 година и обратно София – Сливница.

 2. Сливница каза:

  Здравейте Ваня, отговорихме ви по имейл и още няма отговор от вас…

 3. Силвия Георгиева каза:

  Здравейте! Моля да ми изпратите разписание на автобусите, пътуващи от София до Сливница и обратно, както и спирките в София, попадащи в маршрута на съответния автобус. Благодаря!


Връзки към тази страница

 1. […] Slivnitsa.com е създаден от 2009 година, с цел да дава възможност за изразяване на […]

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!