27-02-2020 | Администратор |

Мечтаете си за нова кухня. Всичко отдавна изглежда остаряло и нефункционално, но за съжаление не можете да си го позволите точно сега. И все пак имате чувството, че ще се задушите, ако не направите нещо. За ваше удоволствие има няколко евтини и лесни начини да промените този остарял интериорен дизайн.

Повече светлина

Сменете облеклото на прозорците. Ако заложите на нежни и светли щори, които лесно осигуряват достъпа на дневната светлина, ще поканите щастието там. Това е един много бърз и лесен начин да промените цялостния вид на помещението. А разнообразните модели няма да ви позволят да влезете в разход заради това.

Нови шкафове

Новите шкафове биха означавали подмяна на кухнята. Ако имате достатъчно сръчност и желание, бихте могли да свалите наличните и да ги пребоядисате. Помнете, светлите тонове добавят простор. В добавка може да поставите чисто нови и ефектни дръжки – това неминуемо ще внесе, така желаното разнообразие.

Вижте също:   Пазете горите от пожар!

Уют и мекота

Килимите в това помещение на дома не са за предпочитане. Не че стоят зле, но ще ви обременят с често, допълнително почистване. Все пак бихте могли да изберете дискретен вариант, който да внесе малко свежест в атмосферата.

Смалете масата

Голямата трапезна маса е несравнимо удобство. Но ако тя заема твърде голямо място, малък неин вариант ще ви осигури промяната и простора, от които се нуждаете. Колкото по–лека е тя, толкова повече свобода ще носи интериорното оформление.

Помислете за осветлението

Добавете си лампи. Може и да се възползвате от услугите на красив полилей, но той вече не е толкова модерен. Ако изберете поставянето на множество лунички, това ще обогати и освежи цялостното излъчване.

Сменете посудата

Пазите единични бройки от стари сервизи. Трудно ви е да се разделите с леко нащърбената чаша, която има сантиментална стойност за вас?! Това е погрешен подход. Изхвърлете всичко твърде старо и изхабено. Махнете онова, което съхранявате само по навик и не използвате от години. Така не само ще разчистите пространство, но ще имате повод да си купите чисто нов сервиз. Понякога и малките детайли могат да допълнят приятната обстановка. Поглезете себе си и семейството с изискани салфетки. Снабдете се с нежна покривка. Вече сте готови да сервирате класна вечеря.

Вижте също:   Парламентарни избори на 26 март 2017 година

Ето как чрез няколко изключително лесни трика можете да се радвате на обновен дом. А когато домакинята влиза с настроение в кухнята, тогава всички ще се радват на вкусни ястия, приготвени с любов. Новата кухня очевидно може да изчака още малко. Извлечете максимума от наличното.

Услуги за интериорен дизайн от Ona.Design

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!