21-11-2019 | Администратор |

Уеб сайтът Slivnitsa.com е обновен със SSL сертификат за защитена (сигурна) връзка. В продължение на години изчаквахме нужната функционалност за Wildcard SSL сертификати да бъде приложена в хостинг панела на Cpanel и ето че със версия 84 тази функционалност стана достъпна за всички хостинг сървъри, използващи този хостинг панел.

В случай, че забележите нещо странно, неработещо или просто искате да ни благодарите за неуморната работа през тези вече 13 години, можете да ни пишете от формата за контакт с нас или оставете коментар или ни пишете в нашата Facebook страница за Сливница, а в краен случай в Twitter.

За изработка на уеб сайт Slivnitsa.com е използвана WordPress (УърдПрес, ВордПресс) платформа, която осигури дълъг живот на сайта и надяваме се е от полза за всички настоящи или минали жители и гости в община Сливница. Ще продължим да поддържаме настоящия уеб сайт и да го подобряваме с нова визия и дизайн в следващите месеци и години.

Вижте също:   Пътни знаци и пътна сигнализация в община/град Сливница и други текущи въпроси

Ако имате някакви идеи, вкл. бизнес идеи, свържете се с нас за да обсъдим възможните партньорства. #Произведено в Сливница!

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!