15-12-2018 | Людмил Ставрев |
Елхата с подаръците - в кафето на зала Арена Сливница

Елхата с подаръците – в кафето на зала Арена Сливница

Днес, в кафето в спортната зала Арена Сливница, закичихме няколко подаръка за елха за спортните клубове в Сливница. Подаръците са снежинки и курабийки за коледна и новогодишна елха, които са с надписите на спортните клубове. Да се чувстват поздравени спортисти и фенове на Футболен клуб Сливнишки герой, Хандбален клуб Ники Спорт, Волейболен клуб Сливнишни герой, Общински шахматен клуб Сливнишки герой и всички фенове на останалите спортове в Сливница (т.е. всички Сливнишки герои в Сливница).

Подаръците са изработени по поръчка, по метод с принтиране на 3D принтер. Всеки подарък се произвежда с указания надпис, всяка поръчка е уникална. Материалът за изработка е пластмаса, но има различни видове и цветове пластмаса – прозрачен материал, светещ в тъмното (2 варианта – светещ в зеленикаво и светещ в синкаво; на светло изглежда като слонова кост), бял, сив металик, син (светъл, тъмен и нормално синьо), оранжев, червен, жълт и много други… Конкретните подаръци са в комбинация от няколко материали с различни цветове и светещи свойства, което е най-новата технология в 3Д принтирането в цял свят и все още предстои да навлезе по-масово и на достъпни цени.

Вижте също:   Отборът на ПГТ - Вицешампион на България

Големината на всяка играчка също може да бъде по поръчка – стандартни размери са между 5 и 10 см, всяка от които е на различна цена, но ако искате по-голяма играчка – напр. за двуметрова коледна и новогодишна елха – можете да поръчате с големина около 20-25 см.

Ето галерия снимки на снежинките и курабийките за елхата:

* Последните 2 играчки – елхата и ангелчето, не могат да бъдат видяни на живо.

Откъде могат да се закупят такива 3D принтирани/отпечатани подаръци

Тъй като ще има въпроси откъде могат да се закупят такива 3D принтирани/отпечатани подаръци… в момента не можете да поръчате, поне не масово! Всяка една персонализирана играчка се изработва индивидуално и е нужно време, а няма много време до Коледа… За съвсем единични бройки цената с доставката може да се оскъпи излишно много. Ако все пак искате единични бройки – пишете ни за коя дата ви е нужна и ще опитаме да ви звъннем/отговорим навреме.

Вижте също:   Застрашителен ръст на зараза с Covid-19 в Европа, без нови случаи в Ухан!

В момента екипът за уеб дизайн и изработка на сайтове работим над различни проекти с фабриката (фирмата) за 3D принтиране в София, което ни позволи да поръчаме от първите мостри в България за нашите спортни клубове в Сливница и ги подарихме на кафето в спортната зала, където се събират (младите) спортисти и спортистки. Ако искате да ги видите – вижте снимките от галерията или посетете кафето (за да ги видите на живо) – елхата вече е украсена. Размерите са стандартни – 8см., но се оказа, че елхата има много на брой и обемни играчки и за нея по-добре биха били нестандартен размер от 12-сантиметрови снежинки и стандартния размер 10-сантиметрови курабийки… за следващата година ще се постараем да предвидим и тези дребни детайли, за да се получи още по-ефектна елха!

В следващите месеци ще попълним наличните 3D продукти в електронния интернет онлайн магазин за Община Сливница – shop.slivnitsa.com. Ще поръчваме продуктите накуп, за да спестим и от цена и от доставка. Може би следващите продукти с надписи ще са налични за Свети Валентин, за мартеници преди 1 Март и за Великден…, а след това и за празника на град Сливница – 24 май.

Вижте също:   България е сред 16-те страни, за европейска прокуратура за борба с измамите за еврофондовете

С пожелания за весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници на всички Сливничани, гости и читатели!

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!