17-09-2018 | Администратор |

До собственици на УПИ имоти в Град Сливница – остават няколко дни (27 септември) до крайният срок за подаване на възражения по изготвената кадастрална карта и кадастрален регистър на недвижимите имоти за урбанизираната територия в землището на гр. Сливница, община Сливница. Ако забележите неточност – сега е момента да сигнализирате и картата да бъде коригирана безплатно за вас. Последващи промени ще се извършват по други процедури, вкл. съдебни, срещу съответното заплащане.

На своя уеб сайт, Община Сливница е пропуснала да информира гражданите за крайния срок за подаване на възражения. В 30-дневен срок от обнародването
в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по тях пред Службата по геодезия, картография и кадастър – Софийска област. Редовно телефонът за информация на службата съобщава, че всички оператори са заети… така че пожелаваме успех на всички заинтересовани!

Вижте също:   Актуалните разписания на Драгоманските автобуси и маршрутки (от ДНЕС)

Можете да разгледате кадастралната карта в Интернет от сайта: https://kais.cadastre.bg, където кликате на „ВИЖ Кадастрална карта на България“. Понеже все още картата не е одобрена, за да видите имота трябва да превключите от 2-рия бутон „СЛОЕВЕ“ > „ИЗБЕРЕТЕ ИЗГЛЕД:“ > „Неодобрени КККР“. Вижте снимката вдясно с избраната опция.

2 коментара и връзки към “Краен срок за възражения по кадастрална карта на имоти в град Сливница”

  1. Петкова каза:

    Е, много интересно,как Общината пропуска да информира хората,за такива важни неща.Все пак има срокове,които ,ако ги пропуснат,няма как да се възползват от поправка безплатно.
    Благодаря на Вас.

  2. Бойка Димитрова каза:

    Общината не само е пропуснала този срок, но и въобще не си прави труда да прати уведомление на тези, които имат н акт и имотът им става земеделска земя с нов собственик при това – е частната собственост била НЕПРИКОСНОВЕНА – гарантирано от Конституцията на Република България, член на ЕС!!!


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!