03-04-2017 | Людмил Ставрев |

На финалния турнир, игран на 31 март, 1 и 2 април 2017 в зала Арена Сливница, волейболният клуб Сливнишки герой – Сливница успя да спечели промоция в горната група.

Момчетата на Сливнишки Герой (Сливница) допуснаха разгромна загуба с 0-3 гейма, в последния мач от финалния турнир на А НВГ, срещу отборът на Строител (Пловдив). Момчетата от пловдивския отбор бяха по-добри през целия мач, като в първия гейм разликата се задържа в минимални граници, но все пак в края на гейма успяха да завършат с цели 4 точки преднина. В следващите 2 гейма отборът на Сливница допусна гостите да дръпнат с по около 8-10 точки още в началото, така че геймовете бяха предрешени в първите минути след началото им… Пловдивчани бяха видимо по-добри в сервирането, от което получиха по-добри шансове за блокади. От друга страна нашите биха слаб сервиз, което при точното посрещане за гостите доведе до разнообразни атаки и резултатна игра.

Вижте също:   Вихър (Алдомировци) с четвърта поредна победа

Въпреки това, волейболният Сливнишки Герой – мъже, се класира в по-горна група – Висшата лига на България (тя е равносилна на Б-група). Най-добрата група е волейболната суперлига (равносилна на А-група). Браво и честито!

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!