24-11-2015 | Людмил Ставрев |

Хандбал - ХК Ники Спорт Сливница (2-ро място)Женският хандбален отбор на ХК „Ники Спорт“ Сливница ще играе своя последен домакински мач за есенния полусезон в „А“ РХГ-жени на 28 ноември 2015 (събота) от 14:00ч. срещу ХК Шумен ’98.

В последния си мач гостите от Шумен ’98 записаха трудна победа над отбора на Етър-64 (В. Търново) и е в подем.

Домакините от Сливница пък допуснаха загуба с 1 гол ралзика от отбора на Поморие в последния си мач, а в предпоследния си мач допуснаха и домакинска загуба от същия отбор на Етър-64 (В. Търново).

Домакинския мач срещу Етър-64 досега е най-силното домакинско представяне на Сливнишките хандбалистки, след като при резултат 20:20 пропуснаха няколко отлични шансове да поведат в резултата от отсъдените в тяхна полза дузпи. Последва срив в играта, която може да се дължи и на физическата умора в края на мача, както и психически – в резултат от пропуснатите дузпи, и Сливничанки не успяха да вземат дори точка от този мач. Мачът се игра пред доста малко публика – нещо, което момичетата не заслужават с добрата си игра!

Вижте също:   Футбол: трагичен Сливнишки герой

Нека напълним зала „Арена Сливница“ за последното домакинство на нашите хандбалистки през тази година и да помогнем за първата победа в шампионата!

Последното гостуване за есенния полусезон на хандбалния отбор на Сливница ще бъде в Панагюрище – на 05 декември 2015г. (събота).

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!