30-04-2015 | Людмил Ставрев |

На 9 и 10 май 2015г. в зала Арена Сливница ще се проведе първото издание на „празник на сиренето“. Мандри от региона и цяла България вече са заявили участие. Заповядайте!

Източник на статията е официалния сайт на Община Сливница – http://www.slivnitsa.bg/bg/node/822.

За съжаление Община Сливница отново става за смях – новината е взета/копирана от друг сайт („Kmeta.bg: В Сливница посрещат празник на сиренето на 9 и 10 май“), вместо домакина и организатор на събитието да го е публикувал първи! Изниква въпросът – „Не комуникират ли помежду си ръководството на Община Сливница и съответния служител, който публикува новини“?

Изглежда Община Сливница прави PR-реклама (и SEO оптимизация) на сайта Kmeta.BG, а пък те ще имат да връщат и също ще правят реклама за изборите…, но за официален сайт на община тази публикация изглежда напълно неестествена и погрешна. Надяваме се в бъдеще официалния сайт да не бъде използван за друго, освен да информира обществеността…

Вижте също:   Празник на Сливница - концерти, заря и обещания

Също така все още не работят секциите за видео от заседанията на Общинския съвет – нормално е да се направят работещи или просто да бъдат премахнати…

Не работят линковете от лявото (главното) меню:
– Общинска избирателна комисия;
– Длъжници към местния бюджет.

Не работи линка за проверка на данъците! Всички в държавата говорят за „електронно управление, електронно правителство“ и т.н., но не виждаме развитие в сайта на Община Сливница.
Хората вече имат таблети и мобилни телефони, но сайтът е от стария тип – той не се оразмерява автоматично под тях! Да се надяваме да се вземат нужните мерки в този мандат, не всичко да остава за 3-я мандат!

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!