10-11-2014 | Администратор |

На 6 декември 2014 г. любителите на сръбската музика ще могат да се насладят на едно незабравимо музикално събитие. Една от големите звезди на сръбската музика, Драган Коич – Кеба, ще зарадва българските си фенове с грандиозен концерт. Това ще бъде и първото изцяло музикално събитие в наскоро откритата мултифункционална зала в Сливница.

Драган Коич Кеба

Началото на концерта е 20,00 часа. Билетите са на цена 10лв. за правостоящи и 15лв. за седящи и вече могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на Eventim, във фоайето на Общината и в магазин „СВА“. Предполагаме, че билети ще се продават и на касите на „Арена Сливница“ малко преди началото на събитието.

Драган Коич – КЕБА
Драган Коич получава прозвището си Кеба от дядо си Бранко. В превод това означава „остра сабя“. Издава първия си албум през далечната 1976г. След него следват още осемнадесет самостоятелни албума и компилации. Кеба е носител на множество престижни награди в своята кариера. Изнасял е концерти в цяла Европа. От появата на първия му тотален хит „Medeni kolaci“ вече са минали повече от 35 години. Други известни хитове: “Zar za mene sreće nema”, “Postao sam drug samoće”, “Bog mi je svedok” “Ai, Lili”, “Tubi zivot” ,”Me mangavia”, “Mesecina”, “Pitash za men” (на сръбски и български), “Kukavica” и много други.

Вижте също:   Мерките срещу коронавируса не работят - предстои смяна на стратегията

ВИДЕО ПЛЕЙЛИСТ:

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!