11-11-2013 | Администратор |

Здравейте уважаеми жители и гости на Община Сливница!

След получени няколко анонимни мнения по различни теми, решихме да се обърнем към вас за едно по-обширно проучване на общественото мнение за работата на управляващите на Община Сливница през последните 4 години и бъдещата им работа. Ние ви питаме:

1. Доволни ли сте от извършената работа на общинското ръководство през последните 4 години? Какво свършиха; качествено ли го свършиха; допуснаха ли грешки, които не трябва да се допускат отново?

2. Освен свършената работа, трябва да гледаме напред в бъдещето и да се стремим към по-добър живот (поне докато живеем в България/Слиница)! Какви са най-дразнещите и неотложни проблеми на Община Сливница? Какво трябва да се направи, от какво се нуждаете, за да се чувствате по-щастливи?

За отговори на въпросите, можете да използвате коментарите под статията или да ни пишете от формата за контакт с нас.

От вас очакваме да бъдете активни, за да се чуе и вашият глас! Ние обещаваме да го публикуваме!

От вас очакваме да ни изпратите коментарите си без обиди и без изразено политически пристрастия, но ако имате пристрастия – моля да ги укажете и ще публикуваме вашето мнение! Ние обещаваме да не цензурираме мненията, които имат смисъл и са коректни!

Сайтът Slivnitsa.com е създаден от 2009 година, с цел да дава възможност за изразяване на общественото мнение, за информиране на обществеността с новини за Община Сливница и региона. Сайтът предоставя възможност за граждански волеизявления, мнения и препоръки към управляващите на Община Сливница, въпреки че няма нищо общо с общинските власти и се издържа изцяло с частни средства. Възползвайте се докато го има, безплатно е!

Припомняме ви, че близо 3 години след публикуването на една от най-четените и коментирани статии в сайта: Пожелайте си – за да се сбъдне! От какво се нуждаят живущите в Сливница, част от исканията на сливничани вече бяха изпълнени от предишния кмет г-н Георгиев в следващата 2011 година (в момента той е председател на Общинския съвет в Сливница):

  • Автобусната спирка за Драгоманските автобуси край влаковата спирка е завършена в края на 2011г;
  • Част от улиците в града бяха асфалтирани (или по-скоро закърпени), макар това да е крайно недостатъчно;
  • Желанието за чешмичка в парка бе изпълнено с цялостна реконструкция на парка, изграждане на фонтан, нови пейки и осветление, като част от европейски проект.

Сега е време да дадем обратна връзка на свършеното от г-н Васко Стоилков, настоящ кмет на Община Сливница от края на 2011 година и съответно да му очертаем най-неотложните проблеми на общината през следващите 2 години.

Вижте също:   50 години град Сливница

2 коментара и връзки към “Пожелайте си, за да се сбъдне (2013)!”

  1. Borislava каза:

    Града е започнал да се развива от 2 години насам,по мое мнение,има какво още да се желае,но…………Някои неща не са доизпипани, малко работа през пръсти,но и това е нещо!Имайки предвид ,какви средства отпускат за по малките градове, добре се получават нещата!

  2. Алекс каза:

    Кмета прави разни неща – да обещал ги е и ги прави. Но защо прави само проекти по европрограми, където се усвояват пари (предполагам се узвояват от определен кръг хора/фирми), а не се сеща да направи нещо повече и доста по-евтино:
    1. пейки около всяка зеленина, включително и на автобусните спирки по 1-2 пейки, да не висим прави по 20 минути!
    2. вело-паркинги – човек няма къде да си остави колелото, винаги може някой да му го задигне.
    3. да се създаде възможност за самодейност на децата – преди 15-20 години имаше кръжоци, където децата учеха фотография, радио-любителски умения (запояване и др.), имаше танцови състави, певчески състави, и други извънкласни дейности.
    Сега има танцов състав (евала!), но доколкото ми е известно те си плащат сами за да тренират. каква глупост!!!, за какво е това читалище, да източва пари ли? Фотографията сега е много по-лесна – трябват 1-2 фотоапарата за около 200-600 лева, с по 1-2 обектива, един преподавател и един компютър, няма нужда да се промиват ленти с проявител и фиксаж, както едно време.
    Това са само 3 идеи, който ми дойдоха за 10 минути, ако помисля 1 час, може да се родят още 20 нови :-))))


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!