13-10-2013 | Администратор |

В мач от петия кръг на „А“ ОФГ София-запад ФК „Вихър“ (Алдомировци) разгроми ФК „Ком“ (Годеч) с 6:2.

vihar-aldomirovtsi-kom-godech-1

Футболистите на ФК „Вихър“ започнаха мача видимо по–мотивирани от своя съперник и напълно заслужено откриха резултата в 15 минута след гол на рожденника Росен Ставрев.

Натиска на домакините продължи и след още 5 минути игра крилото на домакините Тодор Минев реализира втори гол за своя отбор.

vihar-aldomirovtsi-kom-godech-22

В 34 минута на срещата Филип Тодоров стреля опасно към вратата на гостите от Годеч, топката се отби от сглобката на вратата и попадна в непокрития плеймейкър на Вихър Борислав Ангелов, който покачи резултата на 3:0. Въпреки слабата си игра до този момент гостите успяха да намалят резултата с гол в 39 минута.

vihar-aldomirovtsi-kom-godech-06

През второто полувреме на срещата домакините не оставиха шанс на ФК „Ком“ като отбелязаха още три попадения. В 70 минута бившия футболист на ФК „Сливнишки герой“ Янко Димитров направи резултата 4:1. За 5:1 се разписа резервата Росен Стоименов. Гостите стигнаха до втори гол след изпълнение на дузпа. Крайния разултат бе оформен от изигралия силен мач Тодор Минев.

Вижте също:   Хандбалистките от Сливница на 4-то място

След тази победа отбора на Вихър (Алдомировци) е едноличен лидер в „А“ ОФГ София-запад с 12 т., следван от отборите на Петърч и Искър (Лакатник) с по 7 т., но и с мач повече. В следващия кръг алдомировчани гостуват на един от преките си конкуренти за първото място ФК „Драгоман“ в неделя от 11:30ч.

Автор и фотограф: Марио Спасов

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!