05-06-2012 | admin |

Снимка: Slivnitsa.com

След като над 20 години бе подложена на пълна разруха и безстопанственост, днес започна разрушаване с багер на старата сграда в центъра на града, през годините изпълнявала функциите на банка, пералня и печатница.

Самото разрушаване на тази сграда е похвално, тъй като освен, че по този начин ще се премахне една опасна постройка в самия център на града, ще се освободи и хубав терен, на който могат да се правят инвестиции в бъдеще.


6 коментара и връзки към “Започна събарянето на старата печатница”

  1. Анатоли каза:

    Браво на кмета,дано продължи и за напред да мисли за нас а не като предишните само за тях.

  2. Сливница каза:

    Съгласен съм за опасността от сградата. Хубаво е да се събори, пък да видим сега дали ще се уреди някой „инвеститор“ 🙂

    Люди

  3. Любопитен !!! каза:

    Само ми е интересно тези КРЕТЕНИ, фирмата изпълнител, къде изхвърли останките от сградата !?!?!? Нека общината да си извади кухата глава от широкия, податлив задник и да направи нещо по въпроса !!!

  4. Kiril каза:

    В Сливница само се руши, тази сграда беше много здрава, но е по лесно да се разруши за да се вземат някакви пари, а и след това ще има надцакване от ;инвеститори; за кмета разбира се.Както предишните разрушиха двете обществени тоалетни и онзи ден рейсовете с военни пикаха където им падна.И така ще е и за напред- ще ни се пикаят на града и на управата. В белите държави в обществените тоалетни са направили галерии, а ние пикаем по улиците. Ха,ха! Промиват ни мозъците и ние се заблуждаваме че живота е прекрасен щото си пикаеш където си искаш.Дай ни само да рушим щото е по лесно викаш багера и готово изравняваш всичко със земята. Ако световните държавниците мислеха така сега нямаше да има нищо ама ние сме в България все пак тука може всякакви простотии.Дайте да изравним с багера тая страна и да я съградим отново ама с умни глави не с дървени!

  5. Kiril каза:

    А новата паркова среда? Питам защо се намаляват зелените площи за сметса на плочки които ще се разбият до следващата зима? Това е риторичен въпрос! Защото от плочки може да се гепи ,а от трева нищо не пада.И кой ще плаща това осветление,увеличение на данъците и такса смет ли да очакваме или данък стъпване по плочки!?

  6. Kiril каза:

    Някой от администрацията ще отговори ли или пак ще си зариват главите в кацата с лайна!?


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!