15-09-2011 | Администратор |

Здравейте гласоподаватели от Община Сливница,

(редакция от 26 септ. 2011г. – виж по-долу)

През февруари 2009 година нашият уеб сайт Slivnitsa.com се появи на бял свят или както се казва – отвори „врати“ и прозорци (windows) 🙂

Тази година кампанията за местни избори 2011 в Община Сливница е първата изборна кампания за местно управление, която ние като независима медия в Община Сливница ще отразяваме. По тази причина сме подготвили нетрадиционна програма за представяне на кандидатите за кмет.

Правилата са следните:

 • Ще предоставим възможност на всички кандидати за кмет да представят програмата си пред вас – техните избиратели.
 • За записване и безплатно участие са нужни следните 3 стъпки:
 • (1) От формата за контакт с нас трябва да се представите с вашите 3 имена и да ни изпратите телефон(и) и имейл(и) за връзка. Ние ще се свържем обратно с вас, за да проверим предоставените данни. Ще ви изпратим нашия електронен адрес на посочения от вас електронен адрес.
 • (2) На нашия електронен адрес трябва да ни изпратите кратка програма за Община Сливница. Дължината следва да бъде около 1 (една) страница в .Doc или .Docx формат. Прекалено дългите програми няма да бъдат обработвани, така че пригответе само най-важното или просто го напишете кратко и разбираемо!
 • (3) След като получим вашите програми, ще ви зададем въпроси, на които ще трябва да отговорите.
 • Ако изпълните тези стъпки, вие получавате безплатно представяне в уеб сайта.
Вижте също:   EURES - Международна информационно-трудова борса

 

Минимум брой участници:

 • Тъй като не знаем точния брой на кандидатите, за да направим сравнение между различните кандидати ще са необходими поне 5-ма кандидати или поне 50% от всички кандидати (за пример: ако са общо 5-ма кандидати, тогава минимума е 3-ма от тях да се включат) (редакция от 26 септ. 2011г.) Предвид проявения интерес, променихме това правило и първите 3-ма ще бъдат публикувани веднага след като завършат всички стъпки. Останалите ще бъдат публикувани със закъснение!.
 • Ако не се събере минимума от кандидати, това ще означава, че те нямат какво да предложат на избирателите си! В този случай, само ще публикуваме имената на тези, които са завършили всички нужни стъпки, без да представяме пълната им програма, защото няма да има с кого да ги сравним. Ще пожелаем успех точно на тези кандидати!
Вижте също:   Новости в уеб сайта за Сливница

 

Каква ще бъде ролята на вас – избирателите?

 • От формата за контакт с нас трябва да ни изпратите вашите въпроси. Ние ще ги обработим и подредим и ще ги зададем на всеки един от кандидатите.
 • Можете да пишете въпросите като коментари.

 

Всички ние трябва да гласуваме!

Ще кажете че не вярвате на никого, че не сте от никоя партия…

Но все пак вие можете да го покажете на изборите – всеки може да гласува като пусне празна бюлетина и да покаже, че няма кандидат, който да спечели гласа му! ГЛАСУВАЙТЕ!

 

4 коментара и връзки към “Местни Избори 2011 в Община Сливница”

 1. Jordan каза:

  И да добавя – после ще видим, кой си изпълнява заложените програми…
  Тези които го правят – ще бъдат поощрени! Останалите – оплюти и низвергнати… 🙂

 2. ваня каза:

  ЧУДЕСНА ИДЕЯ! ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ПЪРВИТЕ КАНДИДАТИ 🙂

 3. Цвети каза:

  Е, вече не мога да гласувам в Сливница и за Сливница, но ще ми бъде интересно да проследя отразяването тук! Поздравления за идеята!

 4. Сливница каза:

  Ех, хубаво момиче изпуснахме, така се получава, като не предоставяме достатъчно добри условия в Общината 😉

  Поздрави,
  Люди


Връзки към тази страница

  Коментирай

  Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!