13-06-2011 | Администратор |

Сливнишки герой може да се откаже от правото си да се състезава в Западната „Б“ група през следващия сезон. Ако не се съберат необходимите средства за професионалния футбол, Героите ще продължат да се състезават в Югозападната „В“ група. Това заяви помощник треньора на тима Петър Малинов.

Стадиона няма да има проблем с получаването на лиценз за „Б“ група, а парите за ремонт на съблекалните и поставянето на седалки са осигурени.

Идните дни треньорът на клуба Венцислав Рангелов ще пътува до Турция за среща с един от шефовете на Фенербахче, който до момента помагаше на отбора ни. Без неговата подкрепа шансовете за професионален футбол в Сливница са минамални, тъй като основния спонсор на клуба – „Хитачи“ се отказва от спонсориране, поради нестабилното положение в Япония.

1 коментар към “Сливнишки герой пред отказване от „Б“ група”

  1. Jordan каза:

    HITACHI се отказва от спонсорство, поради нестабилно положение в Япония? Има разлика между официалният и единствен сервизен дилър на японците в България – Z&M Private Co., и HITACHI. Според мен, спонсорът се отказва заради положението в нашата страна. Другото твърдение е несериозно…


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!