07-04-2011 | Администратор |

Дербито на 28-ия кръг в Югозападната „В“ група се очаква с невероятен интерес. На 9 април (събота) от 16:00 часа на стадиона в Бистрица ще излезнат отборите на Витоша (Бистрица) и Сливнишки герой (Сливница). Сливничани са лидер в групата и водят на вторите – Витоша със 7 точки.  Това е най-важния мач за играчите ни и евентуална победа почти сигурно ще подпечата билетите ни за „Б“ групата.

Очаква се в атаката на Бистрица да започне Бойко Борисов. Напоследък премиерът се представя много успешно и е непрестанна заплаха за противниковите вратари. В последния си мач Бойко наниза общо 4 гола за победата на „Витоша“ над отбора на „Векта“ с 9:3.

„Геройте“ са намерили противодействие на добрата игра на премиера. Специално за срещата ще бъдат картотекирани легендата на Левски – Даниел Боримиров и главния мениджър на тима Венци Рангелов. Очаква се Рангелов да се заеме с опазването на Бойко, тъй като добре познава играта му от множеството турнири, в които са играли като съотборници.

Вижте също:   Земетресение от около 2.8 по Рихтер беше регистрирано в района на Драгоман

Сериозна агитка от Сливница се стяга за дербито. Записването е на будката за вестници – при бай Божко. Цената на пътуването е 4 лева. Тръгва се 2 часа преди мача.

Да изпълним трибуните на стадиона в Бистрица и подкрепим любимия отбор!!!

Източник: http://slivnishki-geroi.com/

Снимка: http://football24.bg/

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!