20-11-2010 | Людмил Ставрев |

Отборът на ФК Сливнишки герой ще премери сили с гранда от А група ЦСКА СОФИЯ в приятелски мач през идната седмица. Срещата ще се проведе на стадион „Българска армия“ на 24 ноември 2010г. (сряда) от 14 часа.

Разпределението на мачовете на двата отбора дават възможност за такава контрола, в която треньорите да имат възможност да обиграят съставите си.

Последната среща между „армейците“ и настоящия лидер в югозападната „В“ група ФК Сливнишки герой – Сливница бе на 22 януари тази година и завърши при резултат 6:0 за червените. Сега обаче отборът на ЦСКА сякаш едвам излиза от дълбоката криза, в която изпадна в началото на сезона, докато Сливнишките герои са еднолично начело на югозападната „В“ група с общо 57 вкарани гола срещу само 11 получени, в изираните 17 мача през сезона. Очакванията са за доста оспорван мач, с неясен краен резултат, въпреки че ЦСКА остава фаворит като клуб от А група.

Вижте също:   Бойко излиза срещу Сливнишки герой в Бистрица

Единствено ранният час може да попречи на повечето привърженици на двата отбора да гледат мача. Очаквайте резултати след мача…

2 коментара и връзки към “Сливнишки герой срещу ЦСКА в сряда”

  1. Jordan каза:

    Хаха – изкарал си го така, че все едно „Сливнишки герой“ е фаворита в срещата…
    Това да не ти е „Левски“?

  2. Сливница каза:

    Утре като смачкаме ЦСКА-то, че черпиш един шоколад, нали? 🙂

    ПП: Ама от онзи хубавия, не от 1.80лв.! 🙂


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!