27-08-2010 | Людмил Ставрев |

Публикуваме писмо от наш(а) читател(ка), който/която не се е представил(а), но вярваме при нужда ще се отзове и ще се представи. Хубаво е да има такива активни хора в Сливница!

Здравейте!

Искам да ви помоля за съдействие.
Попитайте дали единствената чешмичка в парка може да бъде пусната.
Все пак сме лято, децата играят в мръсния пясък, а той в момента наистина е ужасен. Не е лошо на тръгване от там да могат да си измият ръцете. Ако трябва ще съберем пари за кранче. Не мога да проумея що за хора сме в това населено място, толкова да обичаме да ни е гадно и мръсно..!!!!!!

4 коментара и връзки към “Чешмата в парка в Сливница”

 1. Надежда каза:

  Надежда ми е името.За чешмата вече ми казаха как стоят нещата.Тази година няма да го бъде……чак на пролет АКО евентуално проекта за парка влезе в действие.Процедури,процедури……сложна работа

 2. Надежда каза:

  Един въпрос и към администраторите…Защо няма форум на тази страница,а всичко трябва да минава за одобрение?
  Все пак ако нещата загрубеят винаги може да се цензурират,но чак тогава,а не преди да са видели бял свят:)Поздрави от Н.П.

 3. Здравейте Надежда!

  Първия коментар на всички потребители се одобрява от администратор. Всички следващи автоматично се одобряват, освен ако не ги маркираме за СПАМ или изтрием. Така че който има желание, може да коментира и диалог ще се получи.

  Искам да ви благодаря за инициативността. Да се надяваме повече хора като вас да посещават този сайт и да представят обществени проблеми за решение и обсъждане. Вярваме, че има кой да чете тези мнения!

  Поздрави!

 4. Jordan каза:

  Пари за вода в парка няма, но за бликащи питейни извори по уличната мрежа на града, винаги се намират…
  Само да отбележа, че ако се сложи кранче в парка, то то ще изчезне още същата вечер (максимум до седмица). Няма какво да се лъжем – примери много.


Връзки към тази страница

  Коментирай

  Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!