08-07-2010 | Людмил Ставрев |

На 6 юли се проведе митинг в центъра на град Сливница в знак на протест срещу 2 проблема на Община Сливница и съседните населени места. На следващото видео ще чуете финалните думи на председателя на Общинския съвет на Сливница Адриан Михайлов и кмета на Община Сливница Георги Георгиев.

С решение на Общинския съвет, ще бъдат изпратени писма до най-висшите държавни институции, с цел да бъдат предотвратени негативните последствия за Община Сливница от евентуално преместване на роми от София към Сливница…

2 коментара и връзки към “Видео с финалните думи на кмета на митинга от 6 юли 2010г.”

  1. asia каза:

    искам да попитам защо господин кмета не прави митинг и за асфалтирането по улиците или когато се хар4ат и взимат безразборно пари отпуснати за наше село/ за град е абсурд да се пише/, а сега сабира и иска помощ от народа.?
    нека за всичко се допитва,не само като трябва цигани да идват.
    по коректно ще е от негова страна.искал е да води хорото- нека го играе.

  2. Сливница каза:

    Здравейте Ася,

    Не смятам че кмета толкова е закъсал, че да иска помощ от народа 🙂

    А относно харченето на пари – то това е САМО НАШ ПРОПУСК – заседанията на Общинския съвет са открити, вече се излъчват по Интернет и всеки може да се интересува и да присъства!

    Това че хората са като „овце“ и им е най-лесно да „блеят“ (клюкарстват), вместо да вземат да помогнат с каквото могат – това е причината да сме на този хал.

    И ще ви дам един пример. На последното заседание на Общинския съвет в Сливница, на което аз присъствах, се дискутира темата за една инвестиция в Община Сливница! Да, много неочаквано дори и за мен, но има инвеститор, който проучва района… Та този инвеститор иска да построи вятърни и фотоволтаични системи за производство на електроенергия. И тук проблема беше, че повечето съветници не разбират от техника и такива системи…

    А ако има хора, които редовно ходят на заседанията, могат да вземат становище и да обяснят как стоят нещата с тези високотехнологични системи. Ето защо, можем да бъдем полезни!

    Интересното е, че всички кандидати за Общински съветници, които не са избрани на изборите, могат да посещават заседанията и да съдействат с каквото могат. Но не го правят!!!

    Е това е моето мнение, всеки има правото да има различно мнение…


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!