05-06-2010 | Администратор |

Община Сливница, съвместно с Областен управител на Софийска област, Областна дирекция на МВР и Регионален инспекторат по образование – Софийска област, бе домакин на заключителния етап на областната Програма „Заедно за здравето и сигурността на децата“ 2009/10г.

В конферентната зала на СОУ „Св. св. Кирил и Методий“, бе проведена дискусия с участието на представители на институциите, директори, учители и учинеци от Софийска област.

Заместник-областният управител на Софийска област, г-жа Росица Иванова, връчи грамоти на ученици, участвали в конкурса за рисунка и за художествена литературна творба. Награди получиха и директорите на училищата, участващи в мероприятието.

В салона на читалище „Съзнание“, гр. Сливница, се проведе тържествен концерт с участието на деца от ЦДГ и ученици от училищата в Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге, Алдомировци и Сливница.

Вижте също:   Симулатор за машинно гласуване на изборите е достъпен в сайта на ЦИК (обновена)

Фолклорни танцови състави, фолклорна хумористична група, групи по модерни танци и солови изпълнители огласяха препълнената зала в продължение на 2 часа. Гости, родители, учители, ученици и деца бяха във възторг и аплодираха участниците.

Ето и галерия със снимки от концерта.

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!