16-07-2009 | Людмил Ставрев |

Алуминиева и ПВЦ/PVC дограмаНавлизайки в дните за отпуски, много хора отделят 1-2 седмици за ремонти. Някои подменят дограмата или старите дървени прозорци с алуминиева и PVC дограма, за да им е по-топло през идната зима. В Сливница вече имаме много варианти за изработка и монтаж на PVC или алуминиева дограма, но всеки разчита на опита на свои познати и приятели. Освен това имаме прекрасната възможност да изберем фирма от София, вместо от Сливница.

Ето няколко въпроса, които ще са полезни на всички ни, за да изберем правилната фирма за производството на PVC или алуминиева дограма:
– Но кое е по-добре за качествена дограма и качествено изработване – фирма от София или познати от Сливница?
– Доколко опитът е от значение?
– Има ли разочаровани (недоволни) сред вас от своята дограма?
– А има ли доволни от дограмата, изработката и монтажа?
– Има ли конденз, проблеми с пантите, проблем с гаранционната поддръжка?

Вижте също:   Роуминг в ЕС - безплатен според плана и условията на операторите

Моля, споделете опита си с фирмите за дограма в Община Сливница!

Редакция 2019 година: 10 години след написване на тези въпроси, в Сливница можете да поръчвате от няколко фирми за изработка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма за врати и прозорци. Ако търсите метална външна врата, то за нея има много на брой български, турски и китайски врати, като най-доброто съотношение цена/качество са турските метални външни врати. Можете да видите наличните метални външни врати в онлайн магазин Сливница.

3 коментара към “PVC или алуминиева дограма? От София или Сливница?”

 1. Дограма каза:

  Ние взехме прозорец от Ролпласт -ПВЦ дограма. От един месец ни е и нямаме проблеми. Все пак през зимата ще видим. Надявам се да е ОК 🙂

 2. cuci каза:

  нали трябва да се излиза от кризата естесвено , че трябва да я поръчате на фирма във Сливница, и че трябва да е алуминиева.Все пак от едното правят легени , а от другото самолети , а и алуминиевата е по лесна за поддръжка!

 3. pvc дограма каза:

  И до мен стигна славата, че в Сливница вече има много варианти за изработка и монтаж на PVC или алуминиева дограма, за което много се радвам, понеже вилата има малко по особен архитектурен стил и вътрешният дизайн ще е по различен и ми трябва хубава дограма. Освен това имаме прекрасната възможност да изберем фирма от София, вместо от Сливница, така е стига качеството да бъде на ниво и да знаем за аккво си даваме парите, все пак тези неща се слагат , за да ги ползваме много години на пред.


Връзки към тази страница

  Коментирай

  Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!