30-03-2009 | Администратор |

Вече повече от месец наблюдаваме воден теч в центъра на град Сливница.

Местоположението е на по-малко от 50 крачки от сградата на общината, от северната страна на паметника монумент „Героите на Сливница“ в идеалния център на града! Тротоарът за пешеходци е постоянно наводнен, което затруднява придвижването. Създават се малки гьолове.

Преди няколко седмици, когато навън бе отрицателна температура, се образуваха опасни ледени пързалки… Ето и видео клип на теча, изпратен ни от анонимен потребител.

[http://www.youtube.com/watch?v=MMtZ031RopQ]

http://www.youtube.com/watch?v=MMtZ031RopQ

6 коментара и връзки към “Tеч в центъра на град Сливница”

  1. lubo каза:

    спуканата търба на ул. ОТЕЦ М.ПРЕОБРАЖЕНСКИ/ЗАД БОЛНИЦАТА/ НЕ Е ПОДМЕНЕНА А ВОДТА КОЯТО ТЕЧЕ ПО УЛИЦАТА Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ.ПЪТЯ СЕ РУШИ.
    ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗЧИСЛИ КОЛКО КУБИКА ВОДА Е ИЗТЕКЛО ПО УЛИЦАТА ЗА ПЕРИОДА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО ДО ДНЕС /ЕДНА ГОДИНА/И ТАЗИ ВОДА ДА СЕ ПЛАТИ ОТ ОТГОВОРНИТЕ ,БЕЗОТГОВОРНИ СЛУЖИТЕЛИ.А ЩЕТИТЕ НАНЕСЕНИ НА АСФАЛТОВОТО ПОКРИТИЕ НА ПЪТЯ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ЗА СМЕТКА НА ВИНОВНИЯ.КМЕТЕ ВЛЕЗ СИ В РОЛЯТА ЗА ДА ВИ КАЖЕМ БРАВО!

  2. lubo каза:

    kmete kato 4eli ti 6te plati6 vodata naslrdva6ite izbori

  3. lubo каза:

    Ne zaka4ajte kmeta,toj ne e vinoven . Nie sme si vinovni 4e go izbrahme.

  4. ЛЕОН каза:

    Вчера /12.07.2009/ минах с колата по улица „Отец М. Преображенски“ в гр. Сливница и точно на площадчето срещу зъболечението пред дом №20, колата ми се натъкна в една дупка. Когато слезнах от нея разбрах, че това е шахта на канализацията, която е пропаднала и най-близко време ще се срути. Това е много лошо защото може да пострада някой невинен човек. Нямам престава коя институция отговаря за шахтите, но ви моля като община да съдействате за отремонтиране на и не само на тази шахта. Защото утре ще бъде не само късно, но и фатално.

    Ако не е от ваша компетенция, отговорете ми, за да знимая с този „маловажен“ въпрос хората, които могат да накарат лицата, които подържат тези шахти да си свършат работата!

    Благодаря ви!

  5. Здравейте,

    Не знаем кой отговаря за тези дейности. Моля, обърнете се към Общинската администрация в Сливница. Те ще могат поне да ви упътят.

    И само да уточним: Ние не представляваме Община Сливница! Този сайт е дело на няколко човека от Сливница и извън Сливница. Надявам се да успеете да намерите помощ в това ви начинание.

    Поздрави!


Връзки към тази страница

  1. […] Водният теч в центъра на град Сливница, за който съобщихме преди няколко дни, вече е отстранен (поправен). Студеното време си отиде, а с него и ледената пързалка, образуваща се през по-студените мартенски нощи… Ето и изглед на ремонтираното място: […]

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!