14-02-2009 | Администратор |

Добре дошли в Slivnitsa.com. Това е първа (тестова) новина.

Вижте също:   Евакуация заради скъсана дига на хвостохранилище в Перник

5 коментара и връзки към “Добре дошли”

 1. Slivnichanin каза:

  Какво по дяволите е това??!!?? Някакво жалко подобие на сайт в тестов перидо.Кой са Джи ен Ди тийм или тама както се зоват??? Може ли тавака излагация бе хора? Вижте сайтовете на саседните общини. До една имат и то не от вчера, а от години. За пореден път се доказа,че този град няма бъдеще. Със злобни хора, никаква инфраструктура и малоумна управа. Жалко за малкото , които искат да направят нещо. Много жалко…..

 2. admin каза:

  Здравейте, „мистър анонимен“.

  Благодарим за милите думи! Радвам се че оценявате нашите усилия за изграждането на този сайт за община Сливница.

  Ние не сме наети от общинските управници и не е коректно да ни свръзвате с бъдещето на общината! За това бъдеще отговарят управляващите и гласуващите.

  От вашите думи разбираме, че можете да направите нещо по-добро за община Сливница и ще се радваме да ви подкрепим в тези ви начинания. Ако имате желание да си сътрудничим или имате нужда от помощ („ефир“), ние сме насреща.

 3. Slivnichanin каза:

  Ако съм бил прекалено груб или критичен се извинявам! Просто съм изумен как може да се наприви нещо толкова ….. и аз не знам как да го оприлича.Незнам кои сте вие и как са ви наели, но моля ви ако правите нещо го правете качествено.Нали ви се плаща за това. Не можете да качите някакъв шаблон, който дори не е започнат да се редактира.Направете го сайта първо, пък после го сложете. Срамно е наистина и селата около нас да имат сайтове, да не кажа портали, а нашата община да ни пробутва този боклук.

  Пак се извинявам за яростната критика ,но мисля че си я заслужихте. Пожелавам ви успех и приятна работа по сайта….

 4. Сливница каза:

  Незнам кои сте вие и как са ви наели, но моля ви ако правите нещо го правете качествено.Нали ви се плаща за това.

  Здравейте,

  Ние не сме наети от общината. Само вижте техния сайт: slivnitsa.bg и тогава да видим какво ще мислите за нашия…

  Ние сме екип от програмисти, дизайнери и правим нещо за нашия град. Ако вие имате с какво да помогнете на нас или на града, ще се радвам да споделите.

  „Шаблона“, за който говорите, е изработен лично от нас и не приемаме вашата нападка за авторските права. Ако можете да го докажете, направете го – дайте линк към първоизточника на „шаблона“.

  Дизайнът е добър, но е предвиден за по-голяма резолюция (с мисъл за бъдещето). Ако го гледате на малък монитор, то тогава може да не изглежда отлично…

  Поздрави

 5. admin каза:

  Коригирахме дизайна за по-ниски резолюции. Сега трябва да е доста по-добре. Ако има още нещо което предлагате да променим към по-добро, ще се радваме да го споделите. Скоро ще предоставим и адрес за контакти с нас, за да можете да се свързвате директно.

  Поздрави!


Връзки към тази страница

  Коментирай

  Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!