04-12-2018 | Людмил Ставрев |

Коледа (Рождество Христово) и новогодишните празници идват след по-малко от месец, последвани от няколко избори през следващата година. Подаръците запонаха да валят, малко по-рано от очакваното…

Още преди месеци управляващите вече започнаха (б.р. – предизборната си) кампания (б.р. – за предсточни парламентарни избори) и обявиха увеличение на пенсии и заплати в държавната администрация. В Община Сливница най-накрая станахме свидетели на цялостно асфалтиране на улици (от край до край). Дали това е случайно стечение на обстоятелства – не можем да знаем.

Предстои отварянето на ледената пързалка в Сливница… а във Варна обявиха безплатна ледена пързалка (fokus-news). Във Варна тази пързалка е безплатна в няколко поредни години, но можем да помечтаем и пързалката в Сливница да бъде безплатна, поне тази година – преди изборите.

Вижте също:   Пожелайте си, за да се сбъдне (2013)!

За следващата година, в последната година преди местни избори, са планирани няколко проекти за реализация. Въпреки това, не е ясно дали в близките години ще бъде реализиран ремонт на пътят от град Сливница, в посока Войнишка махала, село Гълъбовци, село Гургулят и село Ракита, който води към град Брезник. Този път включва природни забележителности и най-важния туристически обект в общината – Пантеон „Майка България“ в село Гургулят, който също се руши през годините и се очаква също да бъде ремонтиран някой ден…

Въпреки неуспехите на сегашното ръководство, нека кажем едно „Благодаря!“ за новоасфалтираните улици в град Сливница. Галерия снимки:

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!