15-09-2010 | Людмил Ставрев |

Няма водаПубликуваме коментар от наш читател, представил се като „И.В.Д“. Надяваме се отговорните власти да направят нужната проверка…

Това е мнение на един търпелив човек на който търпението вече се изчерпа.
За улиците и дупките мога да кажа че е „бярл кахър“.
От 3 години живея в гр. Сливница и се учудвам на себе си какво още правя там.
Откакто живея тук проблемите с водата са постоянни, не само през лятото. В момента вода до четвъртия етаж в блока на ул.“Любен Каравелов“ №2 не стига. Преди отново беше така но оправданието беше че се полива, нямам представа водна градина ли е Сливница или място за живеене с елементарни условия за живот.
От 10 дена положението е същото, в кой век живеем за да изнасям кофи с вода от мазето и топля с бързовар за да се изкъпя ако това може да се каже къпане, за да мога да се явя на работното си място и не смърдя на колегите.
Вече обмислям варианти как да го продам жилището и се махна от там щом има водна криза.
Да не говорим за постоянните аварии и спиране на водата когато все пак я има.
Много са хубави празниците и Мероприятията които организирате на централния площад но смръдлив и мръсен не се ходи.
Г-н Кмете вземете мерки.
Ще повикам и представители на Електроните медии да отразят и представят пред аудиторията си жителите на гр. Сливница в кой век живеем.
На всички изкъпани жители на гр. Сливница желая хубав ден, на останалите им пожелавам да се възтанови градската баня за да се изкъпем.
Успех.

Успех и от нашия екип, И.В.Д.! Надявам се да споделите (като коментар в сайта) ако има развитие по вашия проблем.

3 коментара и връзки към “Водата в град Сливница”

  1. Ивайла каза:

    Напълно подкрепям господин И.В.Д ,аз самата съм писала подобни коментари ,но внимание не ми е обърнато. Според мен сайта е създаден да отразява живота в Сливница, като че е обсипан с цветя и рози. Обаждала съм се във връзка с проблема и във ВИК ,не ми се коментира пък там на каква любезна служителка попаднах сълзи да му потекат на човек от цялата тази Сливнишка красота, не желая в никакъв случай да бъда възприета като мрънкало, но как да се радваш на хубавото, като то не се забелязва на фона на грозното?!

  2. Кирил Атанасов каза:

    А бе мамк* му няма ли наи сетне да се повисши налягането и да не чакаме 2 часа през нощта за да се изкапем Проклетите кравари нищо не правят

  3. До Кирил Атанасов:
    В момента има авария на магистралния водопровод, който доставя вода на цяла горна махала. Аварията е на бул. „Юрий Гагарин“ 18.
    Предстои да бъде отстранена утре, 11.06.2012 г. (по данни на служител от ВиК).
    Очаква се спиране на водоподаването, така че съветвам всички, въпреки слабото налягане, да вземат мерки и да се запасят с вода за утре.


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!