20-03-2010 | Драгомир Ставрев |

Съставът на “Сливнишки герой” (Сливница) победи с 3:1 отбора на “Струмска слава” (Радомир) в среща от XXIII кръг на Югозападната “В” група. Двубоят се игра на стадион “Георги Аспарухов” в столицата. Повече за мача и програмата за следващите няколко кръга от фен сайта на ФК “Сливнишки герой” (Сливница).

3 коментара и връзки към “ФК “Сливнишки герой” бие на „Герена“”

  1. Занка Рускова каза:

    Радвам се за победата на футболистите от „Сливнишки герой“, но е малко тъжно, че ще се лишат гражданите на града да използват правото си да спортуват на стадион „Сливнишки герой“.
    Нека управата на града, визирана в лицето на кмета на Сливница и треньорският състав на отбора бъдат по-благосклонни и към нас, нефутболистите, които искаме да спортуваме!
    С надеждата, ча футболистите ще носят и занапред само победи, а ние ще можем да се възползваме от правото си да спортуваме на стадион „Сливнишки герой“.

  2. Напълно се присъединявам към вашето желание – няма изгледи да влезем в B група, че да опазваме стадиона чак толкова. Доста хора обикалят терена за здраве – младите тичат, възрастните се разхождат.

    Това, което му липсваше, бе да се оргазинира акция за почистване на избуялата трева на пистата извън терена, така че да не се налата да се ходи по тревата.

  3. Djeki каза:

    Абе хора стадиона не ви е мqсто за разхождане.За тази цел си имаме парк.Те самите футболисти от мажкиq отбор много рqдко тренират на официалниq терен за да го пазqт за ма4овете за6тото добар футбол се играе на хубави терени.Трqбва да сме радостни 4е и в на6иq град се поqви един амбициозен 4овек в лицето на Венци Рангелов,които да направи не6то наистина смислено.Заградиха стадиона хората за6тото бе6е об6тинско паси6те досега,да не говорим за разни бабки,които газqт тревата без кап4ица угризениq.Даи им да тап4ат това което други са направили с труда си.Абсурда на вси4ко е 4е ве4е нqкои олигофрени запо4наха да ма4кат и режат оградата. Абе помиqри вие луди ли сте бе. Режете си ва6ата ограда, вие знаете ли колко труд и средства са вложени за да изглеждат не6тата красиви. Албанска ви работа. 4естит рожден ден бате Венци, бади жив и здрав и нека вси4ки твои желаниq се сбаднат. Благодарим ти за вси4ко което направи, което прави6 за на6иq отбор. Ние вси4ки които оби4аме футбола в града сме зад теб и 6те те подкрепqме винаги.

    (Автоматично преведено на кирилица с http://2cyr.com/)


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!