11-10-2009 | Администратор |

На 12 Октомври 2009г. на заседание на Общинския съвет в Сливница ще се разгледа докладна и ще се вземе решение за „определяне на стратегията за обработка на отпадъците в региона на Община Сливница„.

Решението ще се отрази пряко на всички живущи в Община Сливница, чрез събирането на данъка – такса „СМЕТ“.money_smet

Заседанието ще се проведе от 10.00 часа на 12 Октомври 2009г. (понеделник). Участието на граждани е свободно и препоръчително!

(из „Уведомление“, разлепено на магазин „Джани“ – без подпис или печат)

Уведомление отпадъци

8 коментара и връзки към “Определяне на стратегия за обработка на отпадъците в региона”

  1. Коцето каза:

    Преди няколко години имаше идея за построяване на завод за рецилкиране на отпадъци в Сливница, но всички бяха против, даже и излязоха на протест. Тогава можеше да се договори и допълнително финансиране за общината. А сега решили че е време да се мисли нещо за боклука. Е мислете, но се съмнявам да измислите нещо по-добро от рециклирането.

  2. asia каза:

    господа управници аз си плащам данък смет а кофа за буклук даже нямам.
    или щем си плащам данъка,хем да ходя да си търся и закупя кофа са смет.

  3. asia каза:

    кмета и управниците трябва да са първи в тази кампания.идеята е много добра,но РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА.така че за да не мирише от главата кмета и подчинените /така или иначе освен хобито със самолетите /да приеме и тази кампания като хоби И НАЙ-ВЕЧЕ ДА ДАДЕ ПРИМЕР.
    ИНАЧЕ ЗАКАКВО НИ Е КМЕТ В СЛИВНИЦА.САМО ЗА ДА ИГРАЕ ХОРО НА ПРАЗНИКА НА ГРАДА И РЕКОНСТРУИРА ЛЕТИЩЕТО ЛИ.
    ИЛИ МОЖЕ БИ ИСКА ДА ГО ПРАВИ КАТО ПЪРВОКЛАСНО,НО САМО ЗА СЕБЕ СИ И ПРИЯТЕЛИ.

  4. lili каза:

    Мила Ася,искам да ви уведомя,че летището не е собственост на Господин Георгиев.Гарантирам ви го.

  5. Павел каза:

    Според мен разделното хвърляне на отпадъци няма смисъл, тъй сметосъбирачната кола ги смесва, и после отново се смесват отпадъците. Рекламите са за пред EU, а иначе нищ оне правим 😛

  6. Кирилов каза:

    Изпуснахте питомното сега ще гоните дивото.Вдигахте се на протести без ясна визия как стоят нещата вдействителност.Подведени от Мони-ДПС-то,Рижиьо и Татарино се възпротивихти на нещо хубаво за града.Сега ще плащате повече защото в община Костинброд ще се изгражда депо, а може в скоро и завод, а вие плащайте та на костинбродчани да им е по евтино, ама те не са тъпаци.

  7. Кирилов каза:

    Няма виновни има прецакани и ще го усетите по джоба. И продължават да ви прецакват.Вижте решението от тази година за такса смет дали кореспондира със закона за местни данъци и такси.

  8. Здравейте,
    Днес (22. 02.2011) прочетох във в. Сега:

    „Българската армия започва унищожението на 500 преносими зенитно-ракетни комплекса „Стрела 2М“ на стойност 25 млн. долара под натиск от Държавния департамент на САЩ. Ракетните комплекси ще бъдат унищожени на полигон „Сливница“ от 35 военни от Съвместното оперативно командване. В района ще се правят непрекъснати замервания на въздуха. Представителите на местната власт са уведомени за извършващата се утилизация на излишните боеприпаси..
    …В момента американски експерти наблюдават унищожението на полигон „Сливница“.“

    Е, това е прекалено сериозно събитие, а общинските власти след като са се съгласили, защо нямат куража да го обявят официално пред населението ?!
    И какво от това, че американски експерти наблюдавали!! На тях едва ли им пука какво остава след такова „унищожение“, а ние оставаме тук сред замърсената природа,която продажните ни политици (генералитет, местни власти) оценяват на жълти стотинки !
    Скоро са изборите господа !!!

    Хубав ден на всички:))


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!