25-04-2009 | Администратор |

През последната седмица получихме 2 съобщения за кражби в град Сливница. И въпреки, че ние не сме властите, които трябва да направят нещо по въпроса, можем поне да предупредим останалите живущи в град Сливница и околните села. Това сякаш показва бум на тези престъпления, с тенденция за увеличаване.

Най-крадени са преносимите компютри, скъпите GSM апарати, следват DVD плеърите, обикновените настолни компютри и телевизори. Други сигнал, отпреди няколко месеца, ни извести за по-дребни крадци, търсещи велосипеди и желязо – винкели, железни пръти, тръби…

Съчувстваме на пострадалите от кражба, но не можем да направим повече от това – да известим останалите хора. Заедно можем да бъдем по-бдителни и да си помагаме. Не трябва да разчитаме само на полицията, която явно не е добре мотивирана, за което ни подсказаха техните протести в края на 2008г. и началото на 2009г.

3 коментара и връзки към “Бум на кражбите в Сливница през 2009”

  1. Мафия! каза:

    и мен ме ограбиха. замина ми бегача и ми източиха бензина от колата. Полицаите се смеят като им го казах 🙁
    Голям глад, няма начин…

  2. Сливница каза:

    Е, кво да направят полицаите. Да ти купят нов бегач ли?

  3. ася каза:

    точно в сливница полицията е заедно с тези крадци.мен миналата зима ме претъриха крадците и доста неща скъпи при това взеха от дома ми,и най шокиращото е ЧЕ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВНИЦА НЕ МОЖА ДАЖЕ СЛЕДИ ДА НАМЕРИ.анзи за да пишат глупости по протоколите викаха свекър ми да дава обяснения.РЕЗИЛ.ПЪЛЕН РЕЗИЛ ЗА СЛИВНИШКИТЕ ПОЛИЦАИ.а най-шокиращото е че знаеха кой е влизал в къщи,имаше даже и свидетели и НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦИЯТА МЕ ПОСЪВЕТВА …ДА СИ СМЕНЯ КЪЩАТА.ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ШЕФ НА ПОЛИЦИЯ НЕ ОЧАКВАХ.ами като не можеш да се справиш господинчо.МАХНИ СЕ ОТ ПОСТА.А НЕ РЕЗИЛИ И ПОДИГРАВАЙ С ГРАЖДАНИТЕ.
    КАТО НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ С ПОСТАВЕНА ЗАДАЧА …СЕ ОТТЕГЛЯМ.
    ТАКА Е КОЙТО Е ЧЕСТЕН ОБАЧЕ.ЯВНО НЕ СЕ ОТНАЯ ЗА НАЧНИКА НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВНИЦА.


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!