06-04-2009 | Администратор |

В мач от XXVI кръг на Югозападната „В“ група, футболистите на ФК „Сливнишки герой“ загубиха с 0:2 от отборът на „Малеш“ (с. Микрево). И двете попадения бяха реализирани през второто полувреме.
През първите 45 минути от мача, домакините на моменти превъзхождаха съперника си, но без да създават опасности пред вратата. В самият край на полувремето, след удар от около 15 метра, гостите удариха напречната греда.
Второто полувреме започна с натиск на „Малеш“, който в крайна сметка даде резултат и след удар от около 20 метра и последвала добавка, гостите поведоха. Малко по-късно „Малеш“ сложи край на интригата, като след бърза контраатака, играещият в тима им 20-ти номер, оформи крайният резултат.
С тази си победа, Малеш (Микрево) оглави класирането в Югозападната „В“ група с актив от 61 точки. На второ място е отбора на Септември (Симитли) с 59 точки, а трети е Миньор (Бобов дол) с 58 точки, но и мач по-малко. Въпреки загубата си, „Сливнишки герой – Сливница“ запазва своята 11-та позиция с актив от 33 точки.

Вижте също:   Даниела Йорданова получи 2 бронзови медала

[http://www.youtube.com/watch?v=XX6ciuwlflQ]

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!